Kom med i Microsofts pædagogiske netværk til næste skoleår


Selvom dette skoleår ikke er afsluttet endnu og der er fuld knald på aktiviteterne i netværket (status er over 200 indlæg om projekter og videndeling på bloggen www.penalnet.dk), starter tilmeldingen til næste års pædagogiske netværk (2012/13).

 

Se opsummering af high lights med masser af faglige og pædagogiske aktiviteter – lige fra i år og hvad netværket indebærer i denne Power Point – der er nogle virkelig fede eksempler fra dette års netværk som jeg synes at deltagerne kan være stolte over! Elev til elev læring i mediepatruljer, den virtuelle it vejleder, mobil læring på tværs af grænser, digitale kompetenceløft og meget mere.

I modsætning til indeværende år bliver der ikke begrænsninger i antallet af deltagere pr. skole/kommune. Til gengæld vil vi bede de kommuner der har mange deltagere med om at være værter for netværksmøderne. De penge vi dermed sparer på konferencefaciliteter og forplejning går til bedre indhold og have flere netværk i landet så deltagerne får mindre transportbesvær.

Spørgsmål til indholdet: Mail pædagogisk uddannelseschef David Garde-Tschertok

Har du allerede besluttet dig skal du blot tilmelde dig hos netværkskoordinator Vivien Middelboe

Comments (0)

Skip to main content