Seminar om at stille it-værktøjer til rådighed for institutioner og studerende undervejs i uddannelsesforløbet


Kompetenceløft den 29. februar: Microsoft Dynamics Academic Alliance. IT Academy og mange flere....

Dette er programmer med tilbud om brug af software, netværk og ressourcer fra Microsoft til uddannelsessektoren. Målet er at stille it-værktøjer til rådighed for institutioner og studerende undervejs i uddannelsesforløbet, således at de studerende klædes på til den virkelighed der venter dem i deres fremtidige job. Andre studerende har brug for at lære og få forståelse for diverse udviklings- og design værktøjer - ligesom der er rige muligheder for certificeringer og online træning.

Gå ikke glip af alle de nyeste tilbud og muligheder
Seminaret den 29. februar i Odense giver en unik og sjælden mulighed for at få et dybere kendskab til de aktuelle tilbud. Flere af programmerne er revideret og giver adgang til helt nye muligheder. Uanset om du bruger eller kender dem i forvejen eller gerne vil lære dem at kende giver dette seminar dig chancen. Du vil få et klart og samlet overblik over de fordele, som de forskellige programmer kan give netop din institution.

Hvem kan deltage
Seminaret er relevant for alle institutioner, der tilbyder undervisning indenfor IT, økonomi, produktion, distribution, afsætning og marketing. Det henvender sig især til de ansvarlige for planlægning og tilrettelæggelse af undervisningsforløb. I er velkomne til at deltage flere fra samme institution. Det giver mulighed for undervejs og bagefter at drøfte mulighederne for både administration, lærere og studerende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Mange hilsner
Julich Wiberg
Microsoft Danmark

HVOR: Hos Syddansk Erhvervsskole, Odense
DATO: den 29. februar 2012

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER PÅ DETTE LINK

 

Comments (0)

Skip to main content