Visualiser dine PowerPoints yderligere med gratis program


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Selvom det ikke altid bliver brugt sådan :-), er PowerPoint et stærkt program til at visualisere præsentationer. Med tilføjelsesprogrammet pptPlex kan du endda bryde med den traditionelle sekventielle form, vi efterhånden er blevet lullet lidt i søvn af.

Med pptPlex kan man kan zoome sig ind og ud af slides i et hierarki, frem for den traditionelle sekventielle rækkefølge.  Navigationsformen kan give bedre sammenhæng i emnet end den ellers relativt fastlåste metode, som PowerPoint tilbyder. Kombineret med ”Deep Zoom”-teknologien som pptPlex også indeholder, er der mulighed for at ultravisualisere sine præsentationer.

Jeg har lavet en kort videointroduktion til pptPlex. Om jeg i eksemplet med fotosyntesen bruger potentialet for visualisering fuldt ud, vil jeg ikke komme ind på her …

 

Hent pptPlex hos Microsoft Office Labs - det er gratis.

 


Comments (0)

Skip to main content