Næste generations interaktive tavle – multitouch uden berøring!


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

De interaktive tavler har været en succes på mange skoler. Men jeg hører ofte ønsket om at få suppleret teknologien, så flere elever aktiveres samtidig. Jeg er faldet over en demovideo af Code Space – et interaktivt mødesystem baseret på blandt andet Kinect. Videoen viser et møde, hvor deltagerne arbejder sammen på én computerskærm.

Deltagerne kan flytte objekter på skærmen med hænderne; fra deres plads i lokalet; ved hjælp af deres Smartphone; samt bearbejde indholdet fra en touch-enablet PC.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=03bta8WA1F0&feature=player_embedded]

Scenariet i videoen er ikke fra en undervisningssituation. Men tænk over, hvordan teknologien kan udnyttes i undervisningen til at engagere eleverne, når mulighederne en gang implementeres i undervisningsprogrammer. Code Space er ikke en færdig løsning, men det antyder Kinectens store potentialer som bevægelsescensor.

Læs mere om Code Space på Venturebeat …


Comments (0)

Skip to main content