Canvas for OneNote – endnu mere visuel brugerflade


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

OneNote organiserer traditionelt information med metaforerne ”ringbind, faneblande og sider”. Canvas for OneNote er en prototype, der giver en mere visuel måde at overskue store mængder af noter, filer m.v. på. Det er guf for OneNote-brugere og et godt sted at starte for nybegynderne.

I udgangspunktet starter Canvas for OneNote med alle siderne i OneNote spredt ud på et skrivebord, men sorteret efter hvilket ringbind og hvilken folder de hører til i. Derefter zoomer man sig ind på det, man har brug for. Det lyder måske kaotisk, men det skaber et fantastisk overblik. Canvas for OneNote er svær at beskrive – se hellere tutorial på Microsoft Office Labs … Her kan du også downloade programmet.


Comments (1)
  1. Ernst Lyth says:

    I think it is very strange that Canvas is discussed and mentioned so often – very often with guidance to where to download. The only catch being that there are no downloads. If the software is not available it would be a good service to inform so and not
    waste peoples energy and work. Ernst

Comments are closed.

Skip to main content