Teknisk træning på højt niveau i lækre omgivelser


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Årets Campus Days bliver endnu bedre end tidligere. Vi har lyttet til deltagerevalueringerne og tilrettelagt tre dage med hands-on labs, teknisk produktgennemgang og demoer. De fysiske rammer bliver CinemaxX på Fisketorvet i København, hvilket betyder masser af plads, store synlige skærme, bløde sæder, upåklagelig lyd og gratis parkering.

70 sessioner og netværksmuligheder

På Campus Days får du rig mulighed for at netværke en-til-en med eksperter fra branchen og fra Microsoft. Samtidig bliver der omtrent 70 sessioner med alt fra infrastruktur til Business Intelligence at vælge imellem.

Program og tilmelding

Campus Days finder sted den 11.-13. oktober 2011 – find programmet og tilmeld dig på www.campusdays.dk


Comments (0)

Skip to main content