Spil og lær funktionerne i Office


Med Ribbon Hero 2 lærer eleverne at bruge funktionerne i Microsoft Office gennem spil. Spillet fungerer som et plugin til Office. Når du downloader programmet, lægger det et ikon i båndet (the ribbon) øverst i Office-programmerne. Spillet afvikles altså i de enkelte Office-programmer.

Spillet er udformet som en slags ”quest”, hvor brugeren får stillet en række udfordringer i brugen af Office-programmerne. Der gives point afhængigt af, om de løses med eller uden hjælp. Se video tutorial nedenfor og download Ribbon Hero 2 på træningsspillets officielle hjemmeside.

Ribbon Hero 2 er mere end en frikvartersaktivitet. Det er en sjov og spændende måde at komme omkring de mange funktioner i Office-pakken, som hverken elever eller lærere til daglig overkommer selv at sætte sig ind i.

[View:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lfP0qTsy7Xw]

Comments (0)

Skip to main content