Spar penge på hardware gennem Microsoft-aftaler


Af Julich Wiberg, salgschef

Har din institution en School agreement eller EES aftale, er der mulighed for at spare penge på hardware indkøb - 200-300 kroner for hver pc. Det fortæller flere it-partnere.

Fremgangsmåden for dig som indkøber er, at du beder hardwareleverandørerne om pc’er med Windows 7 Professional, når de søger på priser til dig. Har I en School agreement eller en EES-aftale, som inkluderer Windows 7, er opgraderingsmulighed indbygget i aftalen. På den måde kan I indkøbe hardware med fx Windows Starter Edition.

Mit råd er: Involver jeres it-leverandør i dialogen om hardwareanskaffelser. Henvis eventuelt til denne nyhed. Se her hvilket operativsystem, der som minimum skal anskaffes, for at I kan opgradere til en anden version.Comments (0)

Skip to main content