Nemmere overgang til cloud-løsninger med Core CAL Suite


Af Julich Wiberg, salgschef

Fra 1. august, 2011, bliver Microsoft® Forefront™ Endpoint Protection og Microsoft® Lync™ Server Standard CAL tilføjet Core CAL Suite. Ændringen betyder ikke kun, at Core CAL Suite vil bestå af de essentielle muligheder, som enhver bruger har behov for, men vil også gøre overgangen til vores cloud-løsninger nemmere, såsom Microsoft® Office 365 og Windows Intune™.

Hvis du allerede har Core CAL Suite og vil have aktiv Software Assurance pr. 1. august, 2011, vil jeg hermed informere dig om den spændende ændring af Core CAL, som betyder flere basis-teknologier til dine brugere. Den nye Core CAL gør det muligt for personer at få kontakt til hinanden på nye måder og organisationer bliver i stand til på en enklere måde at øge sikkerheden og samtidigt skære ned på infrastruktur-omkostninger.

Hvis du ønsker adgang til softwaren inden 1. august, 2011, er dette ikke noget problem. Vi har lavet en ”Early Use Right” tillægsaftale, som du kan underskrive og derefter kan du gøre brug af softwaren inden den officielle dato, 1. august, 2011. Core CAL Suite uden ekstra omkostninger. Du kan også læse mere om CAL Suiterne på www.microsoft.com/calsuites.

Du vil automatisk modtage licensen til den opdaterede Core CAL Suite pr. 1. august, 2011, uden ekstra omkostninger i den resterende periode af din aftale.

Hvis du ønsker adgang til softwaren inden 1. august, 2011, er dette ikke noget problem. Vi har lavet en ”Early Use Right” tillægsaftale, som du kan underskrive og derefter kan du gøre brug af softwaren inden den officielle dato, 1. august, 2011.

Kontakt din partner for at få yderligere information om, hvordan du kan gøre brug af de nye teknologier i Core CAL Suite uden ekstra omkostninger. Du kan også læse mere om CAL Suiterne på www.microsoft.com/calsuites.


Comments (0)

Skip to main content