Microsoft Math 4.0 er frigivet på dansk


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Vi har længe håbet, at kunne præsentere et dansk matematikprogram, som kan hjælpe med komplekse matematiske problemstillinger. Nu er det her! Microsoft Mathematics indeholder et sæt matematiske værktøjer, som elever kan bruge, så de kan lave deres lektier nemt og hurtigt. Med Microsoft Mathematics kan elever lære, hvordan de løser ligninger trin for trin, mens de oparbejder en bedre forståelse af grundlæggende koncepter inden for præalgebra, algebra, trigonometri, fysik, kemi og regning.

Microsoft Mathematics indeholder en matematisk lommeregner, som er udviklet til at fungere som en håndholdt lommeregner. Andre matematiske værktøjer hjælper eleverne med at evaluere trekanter, konvertere fra et enhedssystem til et andet og løse ligningssystemer.

Download Microsoft Mathematics 4.0

Lærervejledning (pdf og video på engelsk)

Forslag til lektionsplan (på engelsk)Comments (0)

Skip to main content