Få skemaet på mobil, tablet og pc


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

EUC Syd i Sønderborg og på Skive Handelsskole har taget en ny løsning i brug, hvor studerendes og ansattes skemabrikker automatisk skubbes direkte til deres kalender i Live@edu. Skemabrikkerne kan naturligvis mikses med egne aftaler, så det kun er nødvendigt at tjekke én kalender.

Jonnny ***, it-administrator på EUC Syd, fortæller: "Vi oplever stor efterspørgsel efter at kunne tilgå skemaet fra egne medier, og vi er glade for at kunne imødekomme ønsket. Nu har vi en flok glade brugere, der kan tilgå deres skema, uanset hvor de er, og hvornår de ønsker det".

På Skive Handelsskole er it-chef Ulrik Mikkelsen også en tilfreds mand: "For en stor del af vores brugere fungerer Live@edu som den daglige platform - og nu kan de også tjekke deres skema derfra. Vi har fået implementeret EasyIQ Skemabrikker i forbindelse med, at vi omlagde hele vores it og gav vores brugere en masse nye muligheder - og derfor var det naturligt for os også at tilbyde denne service, som har givet vores brugere endnu større frihed".

Løsningen opdaterer automatisk ændringer til de enkelte skemabrikker, fx start- og sluttider, tilføjelse af hold, undervisere eller lokaler. Der er mulighed for at konfigurere teksten i emnet og i indholdet af den enkelte skemabrik, og når skemabrikken er overført til brugeren, bevares brugerens tekstændring på skemabrikken. Skemabrikker i form af en tekstfil fra EASY og SIS skema provisioneres i et fast tidsinterval, og da løsningen benytter Exchange Webservices API, er der ingen kompliceret opsætning.

Løsningen er lavet af vores samarbejdspartner SystemTech, som I er meget velkomne til at kontakte for yderlig information. SystemTech er klar til at tage en dialog om løsningen, hvis jeres skole bruger et andet skemaplanlægningssystem end Easy eller SIS.


Comments (0)

Skip to main content