CRM-løsning fra Microsoft er god investering i bløde værdier


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

En velfungerende Customer Relationship Management-løsning (CRM) er nødvendig for alle større uddannelsesinstitutioner, som vil styrke håndteringen af relationer og kommunikation med alle involverede interessenter. I februar frigav vi Microsoft Dynamic CRM Online med stor succes, i al beskedenhed. Ikke mindst fordi den cloud-baserede løsning er meget nem at implementere.

Rekruttering og efteruddannelse - to kerneområder
Det er ikke kun forår, fuglene for tiden pipper om. Blandt Microsofts kunder hører vi jævnligt en lille fugl synge om vanskeligheder med tiltrækning af elever og studerende som et centralt element i den øgede konkurrence blandt uddannelsesinstitutioner. Endvidere hører vi en stor løve brøle om, at efteruddannelse er vigtigt og nødvendigt for at håndtere de øgede kompetencekrav til underviserne, men også som et led i den enkelte undervisers karriereudvikling. Efteruddannelse er et område som kan bidrage væsentligt til institutionens økonomi.

Få overblik over de bløde værdiområder
Derfor råder vi til investeringer i CRM-løsninger baseret på Microsoft Dynamic CRM. Hjælp jer selv - studerende, kolleger og medarbejdere - med at skabe overblik over investeringsområderne i human kapital - det kan blive hårdt, hvis I mister overblikket.

Vil du i dialog med nogle CRM partnere, som har leveret løsninger til uddannelsesinstitutioner, kan du kontakte:

Andre partner kan søges her i Pinpoint = et officielt partner søgeværktøj til at finde Microsoft partnere igennemComments (0)

Skip to main content