Tablet og multitouch fra Sony – også med Education Store


Af Julich Wiberg, salgschef

Fra Sony har vi modtaget følgende udvalgte beskrivelser af både en kombineret tablet/laptop samt en kombineret bærbar/sationær med multitouch. Det er klart at fleksibiliteten og touchfunktionaliteterne ser spændende ud i undervisningssammenhænge. Læg mærke til, at Sony har deres egen EDU-store …

 

Download Sony’s brochure til undervisningsverden her nederst vedhæftet.

 

VAIO Duo 11 - til den moderne mobile arbejdsplads eller det interaktive studiemiljø

Med en vægt på blot 1,3 kg og en højde på 17,85 mm og det eksklusive Surf Slider-design er den slanke VAIO Duo 11 notebook lige så hurtig og kraftig som en Ultrabook og samtidig lige så intuitiv og let håndterlig som en tablet. Med VAIO Duo 11 får du den bedste og mest fleksible brugeroplevelse, uanset hvor du er, og hvad du laver.

 

 

 

VAIO Duo 11 gør touch og skrivning til kernen i din Windows 8-computeroplevelse. Du kan skrive, tegne og interagere med medier og apps på den hurtigt-reagerende, trykfølsomme og krystalklare Full HD OptiContrast-skærm. Med den unikke digitale pen får du den samme behagelige skriveoplevelse som med en almindelig kuglepen. Du kan tage noter, tegne diagrammer eller markere nøgleord i dine præsentationer med smidig og unik responstid. Den intelligente tekstgenkendelse gør det desuden nemt for dig at lave håndskrevne noter om til tekst for nem arkivering og søgning.

 

Hold din VAIO Duo 11 i én hånd og brug tablet-brugerfladen til at browse på nettet, lytte til musik eller se videoer, mens du er på farten. På kontoret, kan du let slide tastaturet frem og maksimere din produktivitet med en fuldt udstyret pc drevet af nye, kraftfulde Intel Core-processorer.

 

Vejledende DK-pris: fra 10.500 inkl. moms. Læs mere på kampagnesitet …

 

VAIO Tap 20 - bærbar og stationær på samme tid

Et frisk pust inden for hjemmecomputere, som både er en klassisk pc og et underholdende element til hele familien.

Nu kan du dele alle de spændende medie-oplevelser med kollegaer, familie og venner eller studiekammerater på Sonys nye VAIO Tap 20. Den nye VAIO Tap 20 er skabt til at udnytte Windows 8’s intuitive funktioner og åbner op for spændende nye muligheder for at interagere med forskellige apps samt dine medie-samlinger.

 

 

VAIO Tap 20 er en bærbar og batteridreven pc, der passer perfekt i alle hjemmets rum – fra soveværelset og børneværelset til køkkenet og haven. Læg den vandret  på kaffebordet og spil sammen på den store multi touch-skærm. Slå den indbyggede fod ud, tilt VAIO Tap 20 i en behagelig position. Så kan du læne dig tilbage og browse, redigere billeder eller videoer på den trykfølsomme skærm eller hygge dig med én af de mange andre underholdningsmuligheder. Du kan også stille skærmen ret op og bruge den som en fuldt udstyret pc. På VAIO Tap 20 er let at arbejde i dokumenter, surfe eller tjekke mails med det medfølgende trådløse tastatur og mus.

Den 20” store skærm giver knivskarpe billeder med en bred synsvinkel. Med den hurtigt-reagerende 10-punkt multi-touch skærm kan hele familien spille samtidig. Den mobile BRAVIA Engine 2 fra Sony sikrer desuden en krystalklar og naturlig filmoplevelse med fine detaljer og flydende bevægelser.

Fyldig og kraftig lyd er ikke hverdagskost i de små og svage højttalere i en almindelig bærbar. Med VAIO Tap 20 er der ikke sparet på størrelsen af stereo-højttalerne, der ledsages af en indbygget subwoofer, der fylder de lave frekvenser op med en solid, pumpende bas.

 

Vejledende DK-pris: 8.500 inkl. moms. Læs mere på hos Sony på produktets hjemmeside …

 

 

 

december_12_tech_sony_brochure.pdf

Comments (0)

Skip to main content