Lethed og holdbarhed i højsædet hos Samsung


Af Julich Wiberg, salgschef

Samsung har sendt os beskrivelser af tablets, som er både ultra lette og med fokus på holdbarhed i de ofte lidt hårdhændede skolemiljøer. Der er også tænkt i fleksible løsninger så som dock og keyboard.

Vi laver det hele selv
Samsung har verdens mindste fejlrate på bærbare computere fordi vi laver næsten alle delene selv, noget helt unikt i denne branche. Det gør at vi ved at tingene passer sammen, og vi har samtidigt den mest gennemgribende test af produkterne inden de forlader fabrikken. Det gør vore tablets ekstra brugbare i f.eks. skolemiljøer, hvor hårdhændet behandling er hverdag, og lang levetid er et krav.

Ativ Tabmarkedets letteste
Denne RT tablet er den letteste på markedet med sine 570 gram. Kvalitet og design er kodeordet for markedets letteste tablet. Mulighed for at docke den med et keyboard som laver den om til en bærbar computer, gør den utrolig fleksibel.

Smart PC og Smart PC Pro – bagud kompatibilitet med Windows og lang batterilevetid
I lighed med Ativ Tab er disse højeste kvalitet, og alle tre tablets har magnetisk sammenkobling med dock og keyboard, fordi et normalt stik ikke ville kunne holde til gentagne fra og tilkoblinger over mange år.

Smart PC og Smart PC PRO har store 11,6” skærme, som gør at den opleves som en rigtig bærbar når den er koblet sammen med et keyboard, og en dejlig stor tablet med masser af plads når den står alene.

 

 

 

 

Smart PC har lang batteritid, op til 14,5 timer, og er perfekt til skolebrug da den også er bagud kompatibel med tidligere versioner af Windows og naturligvis kan bruges i alle eksisterende Windows miljøer uden forbehold.

Det kan Smart PC Pro også, men den har en Intel I5 processor til ekstremt krævende opgaver.

Begge modeller fås med 3G og GPS, så adgang til nettet kan nås overalt.

 

Vejledende DK-priser inkl. moms:

Ativ Tab 5.999,-

Smart PC 6.999,-

Smart PC Pro 12.999,-

Særlige institutionsrabatter kan opnås.

Comments (0)

Skip to main content