Skapa en mockup av din Windows 8 app med PowerPoint Storyboarding


Många gånger kan det vara lättare att presentera sina idéer om man har något konkret att visa upp, som till exempel både visar den tänkta strukturen för appen och demonstrerar de tänkta funktionerna. Med hjälp av PowerPoint Storyboarding kan du enkelt och snabbt skapa en mockup av ditt koncept för en Windows 8 app, som kan underlätta kommunikationen kring appidéen.

image

 

Det finns även andra Shapes för att enkelt skapa mockups av appar för exempelvis Windows Phone, vanliga desktop-applikationer, webbappar och annat. Du kan också hitta fler Storyboard Shapes genom att klicka på länken i PowerPoint under dina Shapes:

image

 

Jag kan varmt rekommendera de Storyboard Shapes som är skapade av Microsoft och speciellt Touch Gesture Shapes, som gör det enkelt att visuellt visa en tänkt touch-interaktion.

 

För att kunna börja använda dina nya nerladdade Shapes, väljer du Storyboarding-fliken och klickar på Import Shapes så att de läggs till i din samling.

image

 

Titta på en kort video om PowerPoint Storyboarding för att se ett smakprov av vad du kan göra. Mer detaljerad information om PowerPoint Storyboarding hittar du på MSDN.

Comments (0)

Skip to main content