Har du en Windows 8-app på gång?


Har du en Windows 8 app på gång, sugen på att starta eller stött på problem? Kontakta Jessica Engström. Hon slussar dig vidare genom hela processen och kommer göra sitt yttersta för att du ska få den hjälp du behöver.

Om du skickar länken till din publicerade app till Jessica innan den 25 oktober kl 24:00 så får du dessutom med ett presentkort som täcker kostnaden för Windows Store kontot. De 10 första som skickar in länken belönas även med en fin överraskning.

 

Kontakta Jessica via:
E-mail: b-jeengs@microsoft.com
Tel: 0722-84 36 77
Telefontid: Måndag, torsdag, fredag 11-16, tisdag och onsdag 14-19
Twitter: @grytlappen

Det är bra om du kan skicka följande information:
Företag/Namn
APPnamn och beskrivning
Telefon
E-post

Jessica_Small

Comments (0)

Skip to main content