Anmäl dig till Microsoft Sommarkollo 2011


Det har blivit dags för ännu en omgång av Microsoft Sommarkollo. Anmäl dig och delta i hur många seminariepass du vill helt utan kostnad!

Jag är med även i år och kör tre olika halvadagspass enligt följande schema:

Så här designar du för Windows Phone
Windows Phone 7 introducerar ett helt nytt designspråk som kallas Metro. Vi går igenom de tre grundprinciperna och de guidelines som finns när det gäller grafik och animeringar, och kikar också på exempel på hur du kan branda din applikation. Med hjälp av Expression Blend skapar vi sedan ett gränsnitt och den tänkta användarupplevelsen för en Windows Phone applikation.

Stockholm 16 augusti kl. 13-16
Stockholm 23 augusti kl. 13-16


Introduktion till HTML5
Webben har blivit viktigare och viktigare i våra liv. Många av de tjänster som vi idag använder oss av görs med vår datorn och vår webbläsare. HTML5 är en standard som skall få de olika webbläsarna att fungera på samma sätt så att man kan själv välja den läsare som man tycker om. I den här presentationen går jag och Mikael Söderström igenom denna standard, historien bakom och vad den innehåller med hjälp av praktiska demo.

Stockholm 17 augusti kl. 13-16
Stockholm 24 augusti kl. 13-16


Silverlight 5 – Nyheter och MVVM

Vad är Silverlight och vad innebär denna femte inkarnation av tekniken? Kom och lyssna när jag, Pontus Wittenmark och Anders Rundqvist berättar vilka nyheter Silverlight 5 har att bjuda på både i och utanför browsern. Sessionen demonstrerar också Expression Blend och vad den nya releasen av Silverlight innebär vid användandet av det populära designmönstret MVVM.

Stockholm 17 augusti kl. 9-12
Stockholm 24 augusti kl. 9-12

Hoppas vi ses under sommaren!

Comments (0)

Skip to main content