TechEd och inspelade sessioner från Techdays och MIX11


Det som är så bra med konferenser nuförtiden är att det går att ta del av innehållet via Twitter eller live streaming även om man inte är på plats. Ett exempel är live streamingen av både keynote och 19 sessioner från TechEd som pågår för fullt just nu.

Och trots att man är på plats är det ju svårt att hinna se alla intressanta sessioner när det går parallella sessionsspår. Då är det uppskattat när alla sessioner spelas in och finns tillgängliga i efterhand!

Techdays spelades alla sessioner in och jag vill självklart tipsa om min session “HTML5 för webbutvecklare” och sessionen “HTML5 vs. Silverlight?” som jag körde tillsammans med Pontus Wittenmark.

Alla sessioner (förutom Bootcamps) på MIX11 spelades också in och finns att titta på. Om du vill ha en summering av MIX11 kan jag rekommendera Best of MIX11, en inspelad live meeting där jag och mina kolleger Dag König och Björn Eriksen sammanfattar våra MIX-upplevelser från Las Vegas i en timme.

Comments (0)

Skip to main content