Silverlight 5 annonserad


Under keynoten för Silverlight Firestarter förra veckan annonserade Scott Guthrie Silverlight 5 och visade ett smakprov av vad som kommer. För dig som missade live-sändningen finns den inspelad och tillgänglig on-demand på webbsidan för Firestarter.

Nyheterna som vi fick se en glimt av är intressanta både för konsumenter och utvecklare, oavsett om det gäller företagsapplikationer eller mediaupplevelser. Ta en titt på listorna över de nya features i Silverlight 5 beta.

När kommer Silverlight 5 då? Betaversionen förväntas bli tillgänglig under det andra kvartalet 2011 och Silverlight 5 släpps senare under samma år.

Comments (2)

  1. DanweiTran says:

    Mårten: Du kan själv prova redan nu i IE10 Platform Preview för Windows Developer Preview http://www.ietestdrive.com

  2. Mårten says:

    Kommer det att fungera i IE 10?

Skip to main content