Årets sista sommarpratare – ute nu!


sistasommarpratare

Då var det dags för årets sista sommarpratare. Min kollega Dag König och talarcoachen Louise Palmstierna delar med sig av sina tankar i ungefär en halvtimme var. “Lyssna, vetja!”

I tidigare avsnitt har du fått lära känna ett urval av Sveriges IT profiler (och mig) lite bättre. Kan du gissa vem som älskar skräckfilmer? Varför är jag en bananmänniska? Vad definerar ett möte? Hur blir man MVP vid 17 års åldern? Vad bör man tänka på som egenföretagare? Och hur lyckas man tillaga en god kyckling?

Om du inte har följt MSDN och TechNet Sommarpratare 2009 så har du verkligen gått miste om något. Än är det inte försent (vilket det nästan aldrig är)! Alla program finns kvar på hemsidan och du kan närsomhelst ladda ner och lyssna på inspelningarna. Dela gärna med dig av dina reflektioner kring programmen och ge återkoppling till respektive sommarpratare. Det kommer garanterat att uppskattas.

Jag vill också passa på att slå ett slag för förra årets sommarpratare. Inget av programmen har något bäst-före-datum, utan jag skulle vilja påstå att de är lika underhållande och intressanta att lyssna på oavsett vilken årstid och vilket årtal det är just nu!

Comments (0)

Skip to main content