Jag och Windows 7 på DreamHack Summer


Igår var jag i Jönköping på en snabbvisit för att hålla en föreläsning om Windows 7DreamHack Summer. Trots lite vagnfel på tåget lyckades jag komma fram i god tid och hann också se sista biten av föreläsningen som var precis innan min dragning. Utifrån mina observationer gjorde jag mig då beredd på att tala inför en liten skara. Gissa om jag blev överraskad när arenan var fullsatt när det var dags för mig att börja!

Det var jättekul att se ungefär hundra personer samlade och som alla var där för att höra om nyheterna i Windows 7. Tack till er som lyssnade och ett extra stort tack till er som kom fram efteråt för att prata och ställa frågor!

För er som vill ha en djupdykning i Windows 7 kan jag tipsa om morgondagens livesändning Windows 7 under huven, som hålls av experterna från TrueSec.

PS. Du som filmade min presentation på DreamHack, hör gärna av dig!

Comments (0)

Skip to main content