Upcoming TechNet Belux webcasts


View the upcoming TechNet Belux webcasts in:

 


English


25/01 - Group policies: Enhancing your Windows 7 deployment using GPO accelerator
During this session we’ll see how you can use the GPO accelerator kit to enhance your Windows 7 deployment and what you can do to make your systems more secure, more flexible and managed using freely available GPO settings and some from the field tips and tricks.

Speaker: Tom Decaluwé - http://trycatch.be/blogs/decaluwet/

clip_image001

01/02 – Sytem Center Essentials 2010: A day out of the life of an IT generalist

Join us in this session where Mike, an IT Administrator for a small company, will show you how he manages his day-to-day work better, faster and more acurate with System Center Essentials. In this all-demo session, he will show you the different features of System Center Essentials and how they make his life easier…

Speaker: Mike Resseler - http://scug.be/blogs/

clip_image001[14]

 


Dutch


27/01 - TechNet Licensing - Software Assurance
Software Assurance (SA): wat is de toegevoegde waarde voor een IT professional? - Overzicht van de huidige SA voordelen - Wat zijn de technische SA voordelen? - Hoe je management overtuigen van de waarde van SA voor je organisatie? - Praktisch: hoe, waar en wanneer kan ik gebruik maken van mijn SA voordelen? Spreker: Patrick Viaene

Speaker: Patrick Viaene

clip_image001[4]

01/02 – Sytem Center Essentials 2010: Een dag uit het leven van een IT’er
Neem deel aan deze sessie, waarin Mike, IT administrator in een kleine onderneming, ons toont hoe hij zijn dagelijkse taken sneller, efficiënter en accurater beheert met System Center Essentials. In deze uitgebreide demosessie legt hij uit hoe de verschillende functies van System Center Essentials zijn werk vergemakkelijken …

Speaker: Mike Resseler - http://scug.be/blogs/

clip_image001[5]

24/02 - Identiteitsbeheer uitbreiden naar de cloud
Cloud Computing is momenteel een veelbesproken thema in ICT, dat verschillende uitdagingen met zich meebrengt, ook op het vlak van beveiliging. Eén daarvan is de uitbreiding van het identiteitsbeheer van een onderneming naar de cloud en de correcte implementatie van de beveiligingspolicies wanneer de infrastructuur geheel of gedeeltelijk naar de cloud wordt overgebracht.

Speaker: Paul Loonen – http://be-id.blogspot.com

clip_image001[6]

03/03 - Upgraden naar Windows 2008 R2 – Notes from the field
In deze sessie bespreken we de problemen en valkuilen die het vaakst optreden bij de migratie van Active Directory naar Windows 2008 R2. Het is de bedoeling om vragen en twijfels te verduidelijken en ervoor te zorgen dat de deelnemers weten welke acties ze voor en tijdens de migratie moeten uitvoeren om een vlotte overgang te garanderen.

Speaker: Ward Pauwels – PFE Microsoft

clip_image001[7]

 


French


27/01 - TechNet Licensing - Software Assurance
Software Assurance (SA): quel est la valeur ajoutée pour un professionnel IT? - Aperçu des avantages de SA - Quels sont les avantages techniques de SA? - Comment convaincre vos supérieurs de la valeur de SA pour votre organisation? - Pratique: comment, quand et où puis-je utiliser les avantages de SA?

Orateur: Patrick Viaene

clip_image001[16]


Comments (0)

Skip to main content