TechNet Belux Webcast on Windows 7 & Windows Server 2008 R2 Security


The TechNet Belux team is organizing a webcast in Dutch and French on the security improvements in Windows 7 and Windows Server 2008 R2. The webcast is hosted from the Microsoft offices and include audio, video and live presentation and demo views using Microsoft’s LiveMeeting. It’s strongly recommended to install the LiveMeeting client application before attending the webcast.

Beveiligingsverbeteringen in Windows 7 en Windows Server 2008 R2 (26 januari)

In deze sessie belicht Windows beveiligingsexpert Paul Loonen de essentiële beveiligingsfeatures van Windows 7 en het beheer ervan in een bedrijfsomgeving. Enkele van de vele verbeterde functies die in deze sessie aan bod komen, zijn de wijzigingen aan UAC, de Software Restriction Policies, de verbetering van Bitlocker, wat Managed Service Accounts zijn, welke verbeteringen er aan Kerberos werden aangebracht en hoe NTLM beperken.

Spreker: Paul Loonen, Avanade (MVP en mede-oprichter WinSec.be)

Améliorations au plan de la sécurité dans Windows 7 et Windows Server 2008 R2 (26 janvier)

Au cours de cette session, Paul Loonen, expert de la sécurité Windows, débattra des principales fonctions de sécurité de Windows 7 et expliquera comment les gérer à l’échelle d’une entreprise. Vous découvrirez notamment les changements au niveau de l’UAC, l’évolution des  Software Restriction Policies, les perfectionnements apportés à Bitlocker, l’utilité des Managed Service Accounts, les modifications de Kerberos et comment limiter NTLM.

Orateur: Paul Loonen, Avanade (MVP et co-fondateur WinSec.be)

Comments (0)

Skip to main content