TechNet Livemeetings: PowerShell, Cloud licensing en AD replicatieOntdek de kracht van PowerShell (deel 2)
12 mei 2011
14u00 - 15u30
Locatie: Live Meeting
Spreker:
Kurt Roggen


PowerShell Vraag je je af hoe te beginnen aan PowerShell? Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn: eens je de basisconcepten van PowerShell onder de knie hebt en met slechts enkele basis commands kan je al snel zeggen "the sky is the limit".
In deze sessie bekijken we volgende zaken:
- Automatiseren van Windows administration
- PowerShell Remoting
- Je eigen cmdlets en modules schrijven

  Registreer nu


Licenties voor het cloudaanbod van Microsoft
(deel 2)
 
19 mei 2011
14u00 - 15u30
Locatie: Live Meeting
Spreker: Rebekka Van Acker


Cloud Power In deze Live Meeting over licenties bespreken we het pricingmodel van de 'platform-as-a-service' producten van Microsoft (Windows Azure en SQL Azure). In een vorige Live Meeting (24 maart 2011) kwamen reeds de licenties en de prijzen van de
'software-as-a-service' producten aan bod.
 
  Registreer nu
Troubleshooting Active Directory Replication
 
24 mei 2011
14u00 - 15u30
Locatie: Live Meeting


Windows Server 2008 R2 In deze sessie bespreken we enkele van de meest voorkomende fouten die Microsoft Support heeft vastgesteld in verband met Active Directory, met focus op replicatie. We bespreken de oorza(a)k(en) en de beste oplossing(en).
  Registreer nu

 
Skip to main content