Upcoming TechNet live meetings (Dutch)


 

02/09 - SCOM: Leer aangepaste rapporten op te stellen
U hebt Operations Manager geïnstalleerd en geconfigureerd, en uw Management Packs zijn geladen en afgesteld. Uw manager vraagt u nu om hem wekelijkse prestatierapporten te bezorgen, maandelijkse rapporten over de beschikbaarheid van de professionele toepassingen, enz. – maar geen van die rapporten bestaat al. Wat nu? Leer tijdens deze sessie hoe u met Authoring Console, SQL BI Studio en andere oplossingen uw eigen rapporten kunt creëren. Alexandre Verkinderen, OpsMgr MVP, stelt een praktische methode voor om rapporten te creëren in Operations Manager en demonstreert de gebruiksvriendelijkheid van het programma aan de hand van duidelijke voorbeelden.

> Register now

14/09 Forefront Identity Manager 2010: technisch overzicht en implementatie
Microsoft Forefront Identity Manager 2010 is onlangs uitgekomen, dus stellen we u dit product voor in deze webcast. We bezorgen u een technisch overzicht van Forefront Identity Manager 2010 zodat u een algemeen beeld hebt van het product en zijn mogelijkheden. En verder bespreken we ook de basisimplementatieprocedures voor verschillende scenario’s, zodat u Forefront Identity Manager zelf efficiënt kunt implementeren en configureren voor courante scenario’s.

> Register now

30/09 Managed Self Service Business Intelligence met PowerPivot
PowerPivot is de bijdrage van Microsoft aan de Managed Self Service Business Intelligence omgeving. Dit is een van de meest fascinerende BI-softwarereleases van de laatste jaren die een revolutionaire ommekeer zal teweegbrengen in de manier waarop zakenmensen en IT-afdelingen BI-oplossingen ontwikkelen en implementeren.
In deze demosessie zal Frederik het product positioneren en u laten zien hoe u een end-to-end BI-oplossing opbouwt, te beginnen met PowerPivot voor Excel tot en met de publicatie in SharePoint.

> Register now

07/10 Communications Server 14 – De nieuwigheden – Clients en functionaliteiten
Maak kennis met de nieuwe Communicator “14” van Microsoft, op 3 schermen (pc, browser, mobiele telefoon), en met de nieuwe goedkope “Aries” IP-telefoons.  Ontdek de nieuw geconfigureerde client die werd aangepast aan de nieuwigheden van Communicator om één enkele interface te bieden voor uw communicatiebehoeften.  Ontdek eveneens de inspanningen die geleverd zijn op het vlak van instant messaging, aanwezigheid, conferencing en samenwerking, audio- en videocommunicaties, ervaringen van mensen en integratie van Office, enz.

Bekijk de nieuwe voorzieningen in Microsoft Communications Server “14” in detail. In deze sessie stellen we aan de hand van demonstraties de nieuwe functionaliteiten en voordelen voor van een nieuwe reeks goedkopen “Aries” IP-telefoons. Kom te weten welke nieuwe USB-randapparatuur we aan ons portfolio hebben toegevoegd en kom meer te weten over de verschillende mobiele telefoonplatforms die we in de toekomst willen ondersteunen.

> Register now

12/10 Forefront Threat Management Gateway met SP1: nog beter dan voorheen
Tijdens deze sessie duiken we in de nieuwe functies die TMG SP1 aanbiedt om het product nog beter te maken.

> Register now


Comments (0)

Skip to main content