TechNet Livemeetings – April & MeiWat is er nieuw in SQL Server 2008 R2?
image_thumb1

SQL Server 2008 R2 breidt SQL Server 2008 uit met een reeks nieuwe features en mogelijkheden waar je volledige organisatie voordeel uit kan halen. Deze release verbetert de efficiëntie van IT met nieuwe managementmogelijkheden en zet professionele gebruikers ertoe aan om informatie op te halen, te integreren, te analyseren en te delen gebruikmakend van reeds gekende business intelligence tools. In deze sessie zal Frederik, aan de hand van een aantal demo’s, de nieuwe features van SQL Server 2008 R2 presenteren.”


   image_thumb3 20 April – 14:00  Inschrijven


 


 

TechNet Live Meeting - Hoge beschikbaarheid in Exchange 2010
image_thumb1 Introductie tot de Database Availability Group en de manier waarop Exchange 2010 hoge beschikbaarheid mogelijk maakt door slechts twee servers uit te rollen.
 

image_thumb3 22 April – 14:00   Inschrijven


 


 TechNet Live Meeting - Office Communications Server 2007 R2 Enterprise Voice
image_thumb1 Microsoft Office Communications Server 2007 R2 Enterprise Voice is de software gebaseerde Voice over Internet Protocol (VoIP) component van Office Communications Server 2007 R2. Hij integreert gesproken communicaties met e-mail, agenda, instant messaging en conferencing om de gebruikers één geïntegreerde ervaring en administrators geïntegreerd beheer te bieden. Deze sessie focust op alle aspecten van de geïntegreerde communicatie-ervaring en behandelt ook de integratie van Voice in uw OCS-omgeving, meer bepaald met of zonder een bestaande PBX.
 

image_thumb3 27 April – 14:00   Inschrijven


 


 TechNet Live Meeting – Netwerkconnectiviteit met TMG
image_thumb1 In deze sessie bekijken we wat er is veranderd op het niveau van het netwerk en de connectiviteit van TMG. We nemen linkredundantie, verbeterd NAT, SSTP en andere boeiende nieuwe features onder de loep.
 

image_thumb3 20 Mei – 14:00   Inschrijven

Comments (0)

Skip to main content