Hotfix Package 1 for Microsoft User Experience Virtualization 2.1 Service Pack 1 is now available


Hotfix Package 1 for Microsoft User Experience Virtualization 2.1 Service Pack 1 has been released and is now available for download. The Knowledge Base article below describes Hotfix Package 1 and the fixes that are included.

For complete details as well as installation instructions and a download link, please see the following:

KB3115833 - Hotfix Package 1 for Microsoft User Experience Virtualization 2.1 Service Pack 1 (https://support.microsoft.com/en-us/kb/3115833)

J.C. Hornbeck | Solution Asset PM | Microsoft GBS Management and Security Division

Get the latest System Center news on Facebook and Twitter:

clip_image001 clip_image002

Main System Center blog: http://blogs.technet.com/b/systemcenter/

Configuration Manager Support Team blog: http://blogs.technet.com/configurationmgr/
Data Protection Manager Team blog: http://blogs.technet.com/dpm/
Orchestrator Team blog: http://blogs.technet.com/b/orchestrator/
Operations Manager Team blog: http://blogs.technet.com/momteam/
Service Manager Team blog: http://blogs.technet.com/b/servicemanager
Virtual Machine Manager Team blog: http://blogs.technet.com/scvmm

Microsoft Intune: http://blogs.technet.com/b/microsoftintune/
WSUS Support Team blog: http://blogs.technet.com/sus/
RMS blog: http://blogs.technet.com/b/rms/
App-V Team blog: http://blogs.technet.com/appv/
MED-V Team blog: http://blogs.technet.com/medv/
Server App-V Team blog: http://blogs.technet.com/b/serverappv

Forefront Endpoint Protection blog: http://blogs.technet.com/b/clientsecurity/
Forefront Identity Manager blog: http://blogs.msdn.com/b/ms-identity-support/
Forefront TMG blog: http://blogs.technet.com/b/isablog/
Forefront UAG blog: http://blogs.technet.com/b/edgeaccessblog/
Application Proxy blog: http://blogs.technet.com/b/applicationproxyblog/


Comments (4)
  1. Glenn Turner says:

    This installer isn't working for us. Here's the section from the log:

    [0B1C:0B7C][2016-01-04T15:33:38]e000: Error 0x80070643: Failed to install MSP package.
    [0B1C:0B7C][2016-01-04T15:33:38]e000: Error 0x80070643: Failed to execute MSP package.
    [0840:0848][2016-01-04T15:33:38]e000: Error 0x80070643: Failed to configure per-machine MSP package.
    [0840:0848][2016-01-04T15:33:38]i319: Applied execute package: AgentPatchx64.msp, result: 0x80070643, restart: None
    [0840:0848][2016-01-04T15:33:38]e000: Error 0x80070643: Failed to execute MSP package.

    This was from an interactive installation run as local administrator. Do we need to set specific command-line variables to get this working? Can't we just get a .msp?

  2. The .MSP is contained within the package. Have you tried running the EXE with this switch? /t:C: /c

    1. Glenn Turner says:

      Yes, I have now, but I still get setup failed. It doesn’t extract, and this doesn’t appear to be a valid switch.

  3. jay khera says:

    Everytime i go to download this it keeps saying page cannot be found, very annoying to try and find where this download would be available. Please can you help

Comments are closed.

Skip to main content