Update – Externe gebruikers in SharePoint Online


Goed nieuws, sinds deze week is er een grote verandering doorgevoerd met betrekking tot het uitnodigen van externe gebruikers binnen SharePoint Online. De grootste verandering is dat voor de E-plannen (dus ook SharePoint Plan 1 en 2) er nu geen 1000 externe gebruikers kunnen worden uitgenodigd, maar 10.000 externe gebruikers kunnen worden uitgenodigd. Voor het P-plan is het aantal verhoogd van 50 naar 500 externe gebruikers. Het uitnodigen van de externe gebruikers gebeurt overigens via een Live ID of via een e-mail adres wat is gekoppeld aan een Live ID.

De volledige details zullen volgende week worden verwerkt in de Office 365 Service Descriptions.

Office 365 for Enterprise Service Descriptions
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13602

Office 365 for professionals and small businesses Service Description
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13779

 

-Andre

Comments (1)
  1. gsg says:

    sgsfsf

Comments are closed.

Skip to main content